Boekhouder voor zzp'ers

Ben je zzp’er en op zoek naar een betrokken boekhouder? Een boekhouder die jouw financiële zaken regelt zodat jij je kostbare tijd kunt gebruiken voor jouw onderneming? Lees hier hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Wijker Finance is dé boekhouder voor zzp'ers

Wij zijn gespecialiseerd in de boekhouding van kleine ondernemingen. Dat klinkt misschien gek, maar voor zzp’ers gelden andere regels dan voor het mkb of grote organisaties. Daarnaast heb je als zzp’er verschillende voordelen waar grotere organisaties niet van kunnen profiteren. Vanuit Alkmaar werken we voor zzp’ers in verschillende branches. Naast ondernemers zoals timmermannen, stukadoors en kappers werken we ook voor zelfstandigen in marketing en de zorg. Deze diversiteit aan klanten zorgt ervoor dat we kunnen vergelijken tussen branches en praktijkvoorbeelden van regelingen en advies met jou kunnen delen. Zo kunnen we een timmerman adviseren om een bus te kopen en is het voor een marketeer wellicht voordeliger om te leasen.

De zzp boekhouder met persoonlijk contact

We snappen dat je het prettig vindt om ons snel en eenvoudig te kunnen bereiken. Dat geldt ook voor ons en daarom zijn we ook buiten kantoortijden bereikbaar. In de avond en in het weekend, per mail, telefoon of whatsapp, als je vragen hebt beantwoorden we die graag en snel. Dat is het voordeel van een klein kantoor; je vindt bij ons geen afdelingen of managers, wel jouw persoonlijke boekhouder. Met twee boekhouders en +30 jaar ervaring weten we ook als klein kantoor te garanderen dat we jouw boekhouding in orde maken.

wijker-finance-digitale-administratie-goed-bereikbaar

Een tarief voor zzp'ers

We kunnen de boekhouding voor jou als zpp’er al regelen voor €50,- per maand. Omdat we met een gebruiksvriendelijk boekhoudpakket (Exact Online) werken en precies weten wat jij als zzp’er nodig hebt kunnen we jouw boekhouding efficiënt beheren. Zo besparen we onze eigen tijd en jou als klant overbodige kosten. Hierdoor zijn we volgens het ZZP-forum één van de goedkoopste boekhouders voor zzp’ers. Daarnaast zijn we van mening dat een boekhouder voor jou als ondernemer geld bespaart of oplevert, omdat we op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen waar jij van kunt profiteren.

wijker-finance-boekhouder-alkmaar-voor-zzp'ers

Wijker Finance is een laagdrempelige boekhouder

Het is prettig dat jij je volledig kunt richten op jouw bedrijf zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over jouw boekhouding, btw aangiftes, jaarrekeningen en inkomstenbelasting. We garanderen een zorgeloze boekhouding en persoonlijk en informeel contact. Onze klanten zijn zo tevreden dat de meesten al klant zijn sinds de oprichting van Wijker Finance. Omdat we weten dat we jou als zzp’er met je boekhouding kunnen helpen en we begrijpen dat je nergens aan vast wilt zitten kun je zelfs iedere maand onze service opzeggen.

Contact opnemen met Wijker Finance

Heb je vragen over jouw boekhouding of wil je zo snel mogelijk je boekhouding uitbesteden? Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op via het nummer onder aan deze pagina.