Over

Eigenaresse Kirsty Wijker is iemand die betrokken wil zijn bij jouw onderneming. Ze helpt je graag de cijfers te begrijpen, belastingzaken zo voordelig mogelijk te regelen en overige ondernemingsvragen. Wijker Finance is sinds 2018 actief in de financiële dienstverlening en is gevestigd in Alkmaar.

Wie ben ik

In 2018 ben ik afgesturdeerd aan de Hogeschool van Amsterdam opleiding Bedrijfseconomie (nu Finance & Control). Deze studie heb ik altijd met plezier gevolgd en succesvol afgerond. Ik heb altijd al de ambitie gehad om voor mezelf te beginnen en heb dit dan ook gedaan. Ik vind het belangrijk dat mensen zich kunnen focussen op de core van hun business en ik kan daar bij helpen door hun te ondersteunen bij de financiële administratie en advies aan hen te geven.

Samenwerking

Wijker Finance werkt nauw samen met Zentveld Administraties, eigenaar Ed Zentveld. Wij bieden elkaar ondersteuning bij het uitvoeren van onze diensten. Daarnaast zorgen wij er op deze manier voor dat we ons blijven ontwikkelen en onze kennis vergroten door ervaringen te delen.

Voor wie zijn wij er

Wij zijn er niet alleen voor de zzp’er en eenmanszaken, maar ook voor de vennootschap onder firma (vof) of de besloten vennootschap (bv). Hierbij kunnen wij ondersteuning bieden bij de administratie, volledig uitvoeren van de administratie (inkoop, verkoop, bankmutaties), belastingen (omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting), salarisadministratie of voor overig financieel advies voor het voeren van u onderneming. Het kantoor is gevestigd in Alkmaar, maar uiteraard kunnen wij onze service verlenen in Alkmaar en omstreken.

Hoe gaan we te werk

In tijd als deze ontkom je niet meer aan de digitalisering. De administratie wordt verwerkt in Exact Online. Hiermee kunnen wij uw administratie altijd en overal inzien, zodat wij u op de hoogte kunnen stellen van financiële situatie van uw onderneming. Het aanleveren van documenten vindt dan ook veelal plaats per mail. Uiteraard zien we elkaar regelmatig onder het genot van een bak koffie, zodat eventuele zaken besproken kunnen worden en om te kunnen voldoen aan al uw behoefte is persoonlijke communicatie van groot belang.