Het administratiekantoor van Alkmaar voor de zelfstandige ondernemer.

De kracht van Wijker Finance

Betrokken

Een actieve houding staat centraal. Dat betekent dat wij actief op zoek zullen gaan naar verbeterpunten en deze altijd zullen aandragen. Wij nemen de administratieve- en fiscale vraagstukken over en zullen altijd actief financieel advies geven. Iedere klant brengt andere vraagstukken met zich mee.

Betrouwbaar

We zijn eerlijk, integer en betrouwbaar in ons handelen. Dit betekent doen wat je zegt en zeggen wat we doen. Daarnaast geloven wij in toegankelijkheid en laagdrempelig contact. Een goede sfeer zorgt er voor dat klanten zich snel op hun gemak voelen.

Professioneel

In ons werk zijn nauwkeurigheid en accuratesse van groot belang, maar we vinden het ook belangrijk dat we klanten snel kunnen helpen. Het is voor ons belangrijk de situatie van een klant te leren kennen. Alleen op die manier kunnen wij onze werkzaamheden optimaal uitvoeren en effectief financieel advies geven.

Diensten

Wij doen voor jouw de hele financiële administratie en houden je voortdurend op de hoogte van de huidige financiële situatie. 

Wij helpen je met jouw belasting en adviseren je over hoe om te gaan met belastingen. Dit kan zijn omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelastingen.

Begin je een eigen zaak? Wij helpen je met de financiële vragen die een nieuwe onderneming met zich meebrengt. Daarnaast kunnen we je advies geven.

Over

Wijker Finance is gericht op de financiële administratie van zowel zzp’ers, eenmanszaken, vennootschap onder firma, als besloten vennootschappen. Wij kunnen ondersteuning bieden bij het voeren van de administratie of de gehele administratie uitvoeren. 

Wijker Finance werkt nauw samen met Zentveld Administraties.